Se suspèn el Carnaval del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 10/2/2022

El Catllar s’ha sumat a la Pobla de Montornès i Creixell com a municipis del Baix Gaià que suspenen el Carnaval 2022. En un comunicat, l’Ajuntament del Catllar ha anunciat que se suspèn la rua i ball de Carnestoltes d’enguany amb l’esperança de poder reprendre aquesta festa amb normalitat el pròxim 2023.

“Tot i la millora dels últims dies en referència a la sisena onada de COVID, el Carnaval és una festa de naturalesa contrària a les mesures de seguretat més bàsiques establertes. La decisió es pren per minimitzar riscs que puguin afectar la salut de les nostres veïnes i veïns en crear aglomeracions”, s’afirma en el comunicat.

Foto: Una imatge del Carnaval del Catllar 2020. / AJ, EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This