Tercer detingut per violència domèstica a Roda de Berà aquest 2022

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/2/2022

El passat divendres, 4 de febrer,  els agents de la Policia Local de Roda de Berà van haver d’afrontar a un nou cas de violència de gènere, el tercer d’aquest any, en tan sols un mes. Aquesta xifra suposa la meitat de les detencions al municipi rodenc per violència de gènere de 2021, que van sumar sis, i les mateixes que en tot l’any 2020.

La Policia Local va rebre a les 21:35 hores una trucada de Mossos d’Esquadra en la qual se’ls requeria que s’adrecessin al carrer Calaf per un possible cas de violència de gènere. Allà, un veí de Roda de Berà, de 46 anys d’edat, havia agredit presumptament la seva parella.

El motiu va ser un atac de gelosia. Quan l’home, sota els efectes de l’alcohol, va arribar al pis que comparteix amb la seva parella, ella es trobava parlant amb un amic per telèfon. Això va fer que ell iniciés una discussió que va acabar amb l’agressió física.

Dues patrulles es van traslladar, tres minuts més tard, fins al lloc dels fets on van detenir el presumpte maltractador. La dona va ser acompanyada al CAP de Torredembarra per al seu reconeixement mèdic per una de les dotacions. Per la seva part, el detingut va ser traslladat a les dependències de Mossos d’Esquadra de l’ABP del Vendrell acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere.

Foto: La Policia Local de Roda de Berà ha hagut de tornar a intervenir en un cas de violència domèstica.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This