Un dels llocs ideals per casar-se a l’Estat està al Baix Gaià: la Masia Can Martí de la Riera

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 3/3/2022

El portal Bodas.net ha reconegut l’espai de celebracions Masia Can Martí, de la Riera de Gaià i propietat del Grup Claustre, amb el Wedding Awards 2022, que reconeix un dels llocs professionals més recomanats per a les celebracions de noces. En el certamen prenen part més de 49.000 empreses o emplaçaments que celebren casaments o altres esdeveniments.

El guardó té encara més valor perquè és l’únic del sector que es lliura en base a les opinions de les parelles que s’han casat. Són els propis nuvis els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert durant la seva cerimònia, donen la seva opinió i fan el reconeixement a la feina feta per l’empresa que han contractat.

A nivell internacional, els premis Wedding Awards estan basats en prop de 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal i cada país reconeix els seus espais i emplaçaments en les diverses categories que, en aquest cas i a nivell estatal espanyol, se l’emporta la Masia Can Martí que gestiona el Grup Claustre, propietat també de l’Hotel Gran Claustre i el Pati dels Tarongers a Altafulla.

Foto: Una imatge de la Masia Can Martí, de la Riera de Gaià, / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This