Roda de Berà prepara un Carnaval alternatiu amb una festa adreçada a les famílies

REDACCÓ – Roda de Berà, 2/2/2022

L’Ajuntament de Roda de Berà ha decidit suspendre els preparatius del Carnaval 2022. Per responsabilitat, davant l’evolució de la pandèmia de la covid-19, ha pres aquesta decisió, per garantir la seguretat de tots els participants i del públic assistent.

No se celebrarà cap de les tres rues per evitar aglomeracions, però la regidoria de Festes ha preparat un esdeveniment per a les famílies, pensant en que els més menuts no es quedin sense poder disfressar-se i celebrar una petita festa.

Serà el dissabte 26 de febrer, a partir de les 11 del matí, a la plaça de la Sardana. Hi haurà un taller de màscares de Carnestoltes per a tots aquells infants que vinguin disfressats però també per a aquells que no portin disfressa i així puguin participar-hi amb un element tan carnavalesc com és la màscara. També hi haurà música i una animació infantil amb la Susanita Pinceles.

Segons assegura la regidora Teresa Ferré, “si la situació epidemiològica ens ho permet, les rues se celebraran amb l’arribada del bon temps, amb un Carnaval d’estiu.”

Hemeroteca

Tweets recents

Share This