Altafulla manté el Carnaval però encara ha de definir el format

REDACCIÓ – Altafulla, 2/2/2022

L’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat la intenció de tirar-la endavant el Carnaval 2022 malgrat els dubtes que encara genera la situació de la pandèmia de la Covid-19. Ja s’han fer diverses reunions per començar a preparar el que ha de ser una festa que podria ser molt semblant a les que es feien abans de l’esclat de la pandèmia.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, que en el ple de gener aquest dilluns ha donat a conèixer aquesta intenció. Cañas assenyala que s’estan treballant diverses possibilitats en funció de les mesures que puguin ser vigents en el moment de la celebració, que enguany cau del 26 de febrer a l’1 de març

Cañas lloa la bona predisposició de les colles de Carnaval de la vila per dur a terme una celebració completa de la festa i ha assegurat que es farà amb les màximes garanties de seguretat en sintonia amb la normativa existent.

Foto: Una imatge del Carnaval d’Altafulla de l’any 2020. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This