Crida dels Castellers d’Altafulla per recopilar arxius relacionats amb la colla

REDACCIÓ – Altafulla, 1/2/2022

Els castellers d’Altafulla han fet una crida a veïns i veïnes de la vila i també qualsevol altra persona que compti amb fotografies o documentació referent a la colla, perquè la faci arribar a l’entitat. L’entitat vol recopilar fotografies, articles, notícies, cartelleria, programes d’actuacions o festes majors d’aquí o de qualsevol municipi on hagin actuat,… o fins i tot que els expliquin anècdotes relacionades amb els liles.

Aquesta documentació contribuirà a dibuixar la història de la colla en els seus 50 anys de vida. Un cinquantè aniversari de la colla lila se celebra el 2023.

El president dels Castellers d’Altafulla, Paco Pérez, explica que tota la documentació rebuda serà retornada als seus propietaris, ja que no es demana pas una donació sinó una cessió per fer aquesta ampliació de l’arxiu.  Qualsevol qui tingui material o informació susceptible de ser documentada per la colla pot escriure un correu electrònic a l’adreça castellersaltafulla50@gmail.com.

Pérez també ha avançat que la voluntat de la colla és poder fer una exposició retrospectiva amb aquests documents rebuts i amb els que ja compta la colla. Seria una de les diverses activitats que tenen al cap per celebrar l’aniversari, com també ho és la celebració d’una gran diada castellera.

Foto: Els Castellers d’Altafulla celebraran el seu primer mig segle d’història l’any vinent./ FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This