Creixell acull el 28 de gener la presentació del llibre ‘La cervesa de la Highsmith’

REDACCIÓ – Creixell. 27/1/2022

La Biblioteca Municipal de Creixell acull aquest proper divendres, 28 de gener, a les sis de la tarda, la presentació de La cervesa de la Higsmith, una antologia de gènere negre de la mà de vuit autores “negrotes”, com elles mateixes s’anomenen, i que reten un merescut homenatge a la Patrícia Highsmith.

L’Anna Maria Villalonga, Montse Sanjuan, Esperança Camps, Raquel Gámez Serrano, Núria Cadenes, Marta Alòs, Susana Hernández i Margarida Aritzeta demostren que la recordada Patrícia Highsmith té hereves molt potents en català. Una edició pensada per celebrar el centenari del naixement de l’autora, el passat 19 de gener de 2021.

La presentació  comptarà amb tres de les autores de La cervesa de la Highsmith: la Raquel Gámez Serrano -que a més és veïna de Creixell-, la Susanna Hernández i la Montse Sanjuan. Cal fer inscripció prèvia per assistir a la presentació trucant al telèfon 977 80 34 00, per whatsApp al 607871054 i al correu electrònic bibliocreixell@gmail.com.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This