La Pobla de Montornès suspèn el Carnaval 2022

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 24/1/2022

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha anunciat oficialment que suspèn el Carnaval 2022 a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, que, segons el consistori poblenc, “no garanteix la celebració d’un Carnaval lluït, com els veïns i veïnes i del nostre municipi i els visitants i participants de les localitats veïnes mereixen.”

“Les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19 durant aquesta sisena onada de la malaltia ens impediran poder portar a terme les diferents activitats al pavelló poliesportiu i aquesta circumstància afectaria el desenvolupament que es realitza cada any i singularitza el nostre Carnaval”, s’afirma en un comunicat oficial.

“Comprenem la il·lusió i el treball de moltes colles de Carnaval, però preferim posar en primer lloc la salut i en segona la qualitat d’una esdeveniment festiu que s’ha convertit en un referent al Baix Gaià”, afegeix en el comunicat i conclou:  “Per la nostra part esperem poder treballar per fer una bona edició del Carnaval de la Pobla de Montornès l’any 2023.”

Foto: Una imatge del Carnaval de la Pobla de Montornès de l’any 2020. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This