Els dos regidors de Centrats de La Pobla de Montornès s‘incorporen a la nova formació Valents

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 24/1/2022

Tots els simpatitzants i membres de Centrats per Tarragona, que va presentar llistes en una desena de municipis de la circumscripció de Tarragona en les eleccions de 2019, se sumen a la nova formació política Valents. Això vol dir que els dos regidors que Centrats té a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès -Josep Maria Santamaria i Iván García-, i que formen part del govern municipal, s’incorporen a la nova formació.

Els més de 80 membres que té la formació a la província de Tarragona s’uneixen amb “la voluntat de treballar perquè en tots els pobles de Catalunya es respecti les lleis, els símbols i es treballi en favor dels ciutadans. Valents vol ser present en els 947 municipis de Catalunya”, ha declarat Santamaria.

Valents és una nova formació que ha nascut amb la finalitat d’unir al constitucionalisme a Catalunya, plantejar un model de govern alternatiu a l’independentisme i recuperar el camí del creixement econòmic i lideratge de Catalunya a Espanya. Aquests regidors, que se sumen a Valents, procedeixen de Centrats i venen acompanyats i avalats per nombrosos militants de Centrats a la Província de Tarragona.

Des de Valents recorden que Josep Maria Santamaria va ser alcalde de la Pobla de Montornès entre els anys 2007-2008 i 2011-2019, així com diputat en la Diputació de Tarragona (2015-2017) i conseller del Consell Comarcal del Tarragonès (2017-2019). Actualment és regidor de Salut a l’Ajuntament poblenc gràcies precisament a un pacte amb una formació independentista, Esquerra Republicana de Catalunya, que ostenta l’alcaldia.

En paraules de Carlos Calderón, advocat, i candidat de Centrats per Tarragona en 2019, ara en Valents: “el nostre objectiu és governar en els nostres municipis en 2023 sota un programa basat en l’atenció a les necessitats de les persones, allunyat de la instrumentalització dels ajuntaments en favor de l’independentisme i on la seguretat ciutadana, l’austeritat, la llibertat individual i el foment de l’economia seran els eixos vertebradors de la nostra proposta”.

Foto: Alguns dels membres de Centrats que s’incorporen a Centrats. A la dreta, Martí Virgili, que el 2019 va ocupar el tercer lloc de la candidatura de Centrats a la Pobla de Montornès. / VALENTS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This