Creixell també suspèn el seu Carnaval

REDACCIÓ – Creixell. 24/1/2022

A primera hora d’aquest dilluns, 24 de gener, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès anunciava la suspensió del Carnaval 2022. Unes hores després ha estat l’Ajuntament de la localitat veïna de Creixell qui ha fet públic la suspensió seu Carnaval “a causa de l’actual situació de la pandèmia de  la COVID19, tant a Creixell en particular com al territori català en general.”

La regidora de Festes, Pili Romero, manifesta que a causa de la pandèmia, aquesta decisió s’ha pres també motivada pel fet que les colles de carnaval de Creixell i dels municipis del voltant tenen dificultats per organitzar-se amb l’actual normativa sanitària, balls, disfresses i carrosses, etc.

En els darrers anys abans de la pandèmia, han participat al Carnaval de Creixell moltes colles de les localitats veïnes com ara Roda de Berà, Torredembarra, La Pobla de Montornès, Altafulla o el Vendrell.

“A molts d’aquests municipis ja s’ha suspès també la celebració del Carnaval. La celebració de la tradicional rua pels carrers del nucli històric de la vila comportaria segurament una gran acumulació de participants i públic en general al llarg del recorregut”, s’afirma en el comunicat, on s’afegeix que “a més, les mesures de seguretat sanitàries vigents actualment  per evitar contagis de la Covid-19, ens farien bastant complicada la nostra voluntat de poder realitzar un Carnaval de qualitat i a l’abast de tothom.”

La regidora de Festes de Creixell Pili Romero i tot el Govern Municipal lamentem haver de suspendre el Carnaval 2022 de Creixell. “Però mantenim la ferma voluntat i convicció que l’any vinent 2023 podrem celebrar-ho amb tota la gresca i disbauxa que el Carnaval es mereix”, conclouen.

Foto: Una imatge del Carnaval de Creixell. 2020. / AJUNTAMENT DE CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This