L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA reediten l’acord de col·laboració per desenvolupar accions comercials a la vila

REDACCIÓ – Altafulla, 20/1/2022

El regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Dani Franquès, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han signat aquest dimecres, 19 de gener, el conveni de col·laboració entre ambdues parts.

L’acord estableix una subvenció de 3.000 euros per fer front a diferents accions comercials que s’impulsaran des de l’entitat. Aquesta aportació municipal servirà per finançar algunes d’actuacions que van des de l’edició de material gràfic fins a campanyes de dinamització comercial com les que l’entitat desenvolupa per les festes de Nadal, entre d’altres.

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla integra a totes les empreses i autònoms del municipi amb una clara vocació de servei als seus associats i al municipi.

Foto: Una imatge de l’acord de col·laboració entre ATECA i l’Ajuntament d’Altafulla.. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This