El Centre d’Estudis d’Altafulla fa una crida a la població per trobar obra de Joan Anton Balcells

REDACCIÓ – Altafulla, 19/1/2022

El Centre d’Estudis d’Altafulla (CEA) sol·licita la col·laboració de la població per localitzar obra del pintor Joan Anton Balcells, de cara a l’edició d’un llibre Joan Anton Balcells Gatell va pintar profusament Altafulla les dècades de 1970-80 i 90. Ara, gairebé vint anys després de la seva mort, el l’entitat li dedicarà un llibre, dins la col·lecció ‘Gent de bulla’.

Des del Centre d’Estudis d’Altafulla busquen obra seva per poder-la fotografiar, posant un interès especial en els retrats (aquarel·lats o al carbó). Com que bona part de la seva obra són aquarel·les, entenen que la majoria d’aquesta obra estarà emmarcada. Com ja ha fet altres vegades, el CEA es compromet a desmuntar i tornar a muntar els quadres que se’ns deixi retratar.

Per posar-se en contacte amb el Centre d’Estudis d’Altafulla es pot fer per correu electrònic (cestudis@tinet.org), bé al local social (antigues escoles Teresa Manero, on se’ls pot trobar els dimecres de 5 a 7) o bé per WhatsApp (669 828 742).

Per tal de fer-se una idea del material que hi ha i poder-ne fer una selecció, l’entitat altafullenca demana que s’enviï prèviament una fotografia orientativa per WhatsApp. Hi ha un interès molt especial en localitzar un retrat que va fer a la seva filla.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This