La delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, visita l’Ajuntament de Creixell

REDACCIÓ – Creixell. 18/1/2022

L’Ajuntament de Creixell ha rebut aquest dimarts, 18 de gener, la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès. La delegada ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’alcalde de Creixell Jordi Llopart amb qui ha compartit una profitosa trobada al voltant dels principals temes d’interès per a ambdues administracions.

En aquesta visita institucional, l’alcalde li ha traslladat un seguit de qüestions relacionades amb el municipi per tal que des de la Delegació pugui fer-se seguiment. La delegada ha remarcat la voluntat de suport i col·laboració per part de la Delegació vers als Ajuntaments.

La trobada s’emmarca en el programa de treball que la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona segueix amb l’objectiu de conèixer de prop la realitat i necessitats dels diferents municipis del territori per tal d’oferir-los la màxima col·laboració. Pallarès ha signat en el Llibre d’Honor de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell, com a testimoni de la seva visita al municipi creixellenc.

L’alcalde Llopart ha valorat molt positivament la visita i el tarannà de la delegada del Govern. Així mateix, l’alcalde creixellenc ha destacat que “aquests contactes amb les administracions d’àmbit superior són sempre positius, perquè és molt important i necessari que els ajuntaments siguin escoltats a l’hora de programar i aplicar les actuacions municipals dins dels àmbits competencials de cada administració.”

Foto: La delegada del Govern i l’alcalde i regidors de Creixell en la foto de família de la visita. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This