A la venda el Castell de Creixell per gairebé 3 milions d’euros

REDACCIÓ – Creixell. 18/2/2022

El Castell de Creixell ha sortit a la venda i els seus propietaris en demanen 2.950.000 euros. Al portal immobiliari on es comercialitza l’immoble expliquen que té 7 habitacions, 3 banys i un total 1416 metres quadrats construïts, amb pàrquing i terrassa. A casa de la seva situació, al capdamunt del poble gaudeix d’unes grans vistes,

La família De Palacio, propietaris del monument el ven a través d’Immobles Sitges houses, que presenta l’immoble com un bon lloc per ubicar-hi un hotel o un museu. Al castell creixellenc hi viu ningú de forma permanent però els diferents membres de la família hi fan estades, sobretot durant l’estiu. Per això, el primer pis està moblat i té totes les comoditats per viure-hi.

Aquest Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN), situat al carrer de l’Església, en ple nucli antic de Creixell, data de finals del segle XI o inicis del XII -d’aquella època es conserva un talús de cinc metres d’alçada-, encara que la major part del que podem veure és posterior al segle XVI. Durant el seus gairebé dei segles d’existència, el monument ha patit un parell d’incendis i diverses reconstruccions d’algunes parts.

Foto: Una imatge exterior del Castell de Creixell. / IMMOBLES SITGES

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This