El projecte de sèrie dels altafullencs de Most Wanted Studio, seleccionat per un workshop sobre realitat virtual

REDACCIÓ – Altafulla, 13/1/2022

Belinda Bonan, de la productora altafullenca Most Wanted Studio, ha estat seleccionada per participar en el prestigiós workshop de Next Lab. Concretament Marla & The Guardians of Time és un dels vint projectes d’animació seleccionats. Porten treballant en aquesta sèrie d’animació des de l’any 2018, el 2020 van acabar la protagonista en 3D i esperen que aquest workshop sigui l’impuls per poder acabar la producció el 2023.

Aquests vint projectes treballaran sobre l’aplicació d’ eines creatives dins de l’ entorn virtual i rebran assessoria sobre com ser produïts, aplicant R + D + i la tecnologia més recent. El resultat final serà una peça animada a tall de teaser de cada projecte participant. Els deu projectes que passin a la fase presencial presentaran el seu teaser en el posterior esdeveniment, que se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer a Madrid de forma presencial. Un jurat internacional seleccionarà els dos guanyadors que es presentaran durant Annecy MIFA 2022.

“Marla & The Guardians of Time és una sèrie d’animació dirigida a un públic infantil de més de set anys i que tracta dels viatges espai-temps. Hem cregut que era interessant introduir la realitat virtual en aquesta fase de la seva producció”, explica la directora de la sèrie, Belinda Bonan, que afegeix que feia temps que l’interessava la realitat virtual. La creadora altafullencs espera que, a més de treure’n un prototip del teaser, aprendre molt de les cinc setmanes amb l’equip de professors.

Workshop en marxa

La segona edició del workshop, de Next Lab va arrencar el dilluns passat, 10 de gener, amb una primera fase online. El total de candidatures aspirants ha ascendit a 45 propostes, les quals han arribat des d’onze països: Argentina, Brasil, Espanya, Israel, Itàlia, Mèxic, Nigèria, Perú, Portugal, Romania, Uzbekistan i Veneçuela.

Gràcies a una exitosa primera edició Next Lab ha aconseguit nous socis estratègics com Europa

La selecció final destaca tant per la qualitat i internacionalitat dels projectes com per la varietat de formats, estant conformada per 9 sèries, 6 curtmetratges, 4 llargmetratges i 1 videoclip de sis nacionalitats diferents, incloent-hi una coproducció. Després d’una primera fase online de sis setmanes amb aprenentatge de les eines, treball en el projecte i masterclass, posteriorment només 10 d’aquests projectes formaran part de la segona fase del workshop, que se celebrarà de forma presencial a Madrid del 21 al 24 de febrer i on Belinda Bona i Most Wanted Studio hi volen ser.

Foto: Belinda Bonan és la directora de Marla & The Guardians of Time, un nou projecte de Most Wanted Studio. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This