El creixellenc Joan Carles de la Monja, nou cap de la Regió Policial Terres de l’Ebre

REDACCIÓ – Creixell, 10/1/ 2022

La renovació de l’estructura de comandaments dels Mossos d’Esquadra després del canvi de Josep Lluís Trapero per Josep Maria Estela com a comissari en cap de la Policia de la Generalitat ha situat el creixellenc Joan Carles de la Monja com a cap de la Regió Policial Terres de l’Ebre.

De la Monja substitueix a Vicenç Lleonart que a la vegada ocuparà el lloc que va deixar vacant Estela a Tarragona. La seva trajectòria va començar a Creixell, el seu poble natal, com a policia local. És membre del cos dels Mossos d’Esquadra, on ha ocupat diversos càrrecs. També ha estat subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya i director de seguretat corporativa del Cesicat. De la Monja ser director d’Interior a Tarragona la passada legislatura.

Foto: El creixellenc Joan Carles de la Monja. / INTERIOR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This