La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell torna a l’activitat el 10 de gener

REDACCIÓ – Creixell, 8/1/2022

Aquest proper dilluns, 10 de gener, el La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell obrirà  de nou les seves portes. L’horari d’obertura del Casal de Gent Gran de Creixell serà de les 16:00 a les 19:00 hores de dilluns a divendres.

Les principals activitats programades són el joc del remigio i el joc del dòmino -dilluns, dimarts, dimecres i divendres-; petanca de dilluns a divendres; punt cada dimarts; assaig els dimecres de teatre amb la Colla del Llanto; joc del quinto cada dijous de 17 a 19 hores.

El ball social començarà el proper diumenge, 16 de gener, a partir de les 18,30 hores. Totes les activitats es realitzaran d’acord amb la normativa Covid-19 que marquin les autoritats sanitàries.

Foto: Una imatge del casal creixellenc de la gent gran. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This