La Brigada municipal de Roda de Berà incorpora dues noves furgonetes 100% elèctriques

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/1/2022

L’Ajuntament de Roda de Berà continua amb la seva aposta decidida per ampliar de forma progressiva la seva flota amb vehicles zero emissions, donant de baixa aquells més contaminants que ja hagin esgotat la seva vida útil. Per això, a partir d’avui dues furgonetes 100% elèctriques més s’uniran als quatre vehicles zero emissions amb els quals ja hi comptava la brigada municipal. En aquest cas aniran destinats a la brigada d’obres.

La seva adquisició amb un rènting de quatre anys s’ha realitzat a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis i la quota mensual inclourà el manteniment i les assegurances dels vehicles. Ambdues són del model Renault Kangoo Furgón i tenen una autonomia de 230 quilòmetres.

L’objectiu del consistori és contribuir a la transició energètica i lluitar contra el canvi climàtic amb l’eliminació d’emissions contaminants, per assolir un model de mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Durant els darrers anys l’Ajuntament rodenc ha dut a terme diferents actuacions per assolir un estalvi energètic i reduir les emissions de CO2, com la progressiva substitució de l’enllumenat públic i dels edificis municipals per unes de tecnologia LED, més eficients i eficaces, amb els qual s’aconsegueix un estalvi de molts kilowatts l’any però també s’evita l’emissió de centenars de tones de CO2 a l’atmosfera; o la posada en marxa de campanyes de conscienciació ciutadana, per assolir un ús més eficient de l’energia.

Foto: Una imatge dels dos nous vehicles. / AJ. RODA DE BERÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This