Detingut un veí de Roda per un presumpte delicte de violència de gènere

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/1/2022

Agents de la Policia Local de Roda de Berà  detenir aquest dijous, 6 de gener, al matí, un home de 44 anys d’edat, veí de Roda de Berà, per un presumpte delicte de violència de gènere. La Policia Local havia rebut una trucada del 112 en la qual s’indicava que la víctima havia trucat al telèfon d’emergències informant que el presumpte maltractador es trobava dins del seu domicili.

Dues dotacions del cos policial rodenc es van posar en marxa i van aconseguir identificar a la via pública el denunciat, qui va ser detingut. Un cop informat del motiu de la detenció i dels seus drets, l’individu va ser traslladat a la comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell, on la víctima havia interposat una denúncia el passat 4 de gener.

Foto: Actuació de la Policia Local de Roda de Berà per un cas de violència masclista. / AJ. RODA DE BERÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This