Noves sessions de Cinema en Versió Original a l’Auditori Diputació a partir del 9 de gener

REDACCIÓ – Tarragona, 6/1/2022

L’Auditori Diputació enceta el 2022 amb més cinema. El dia 9 de gener comença un nou cicle de Cinema en Versió Original, que organitza la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Associació Anima’t. Aquest cicle forma part de la programació estable de cinema que ofereix l’Auditori Diputació i que el referma com a espai cultural de referència a la demarcació.

El cicle Cinema en Versió Original ofereix fins al 13 de març un total de 10 sessions que apropen a la ciutadania una programació d’autor en versió original subtitulada. Es tracta de títols recents i de rellevància que en molts casos no han arribat a les sales de cinema de la demarcació. Aquest diumenge, hi donarà el tret de sortida la pel·lícula “Annete”, de Leos Carax (França, 2021). “Petite Maman”, de Céline Sciamma (França, 2021); “Lamb”, de Valdimar Jóhannsson (Islància, 2021), i “El Padre”, de Florian Zeller (Regne Unit, 2020) completaran la programació del mes de gener. Al febrer es podrà veure “Titane”, de Julia Ducournau (França, 2021); “Tres”, de Juanjo Giménez (Espanya, 2021); “Quo Vadis, Aida?”, de Jasmila Zbanic (Bòsnia i Hercegovina, 2020) i “Bennedetta”, d’Emma Seligman (Estats Units, 2020). “El Buen Patrón”, de Fernando León de Aranoa (Espanya, 2021) i “La Ruleta de la fortuna i la fantasía”, de Ryûsuke Hamaguchi (Japó, 2021) tancaran la programació del primer trimestre.

Les projeccions es duran a terme els diumenges a les 19 hores en aquest espai de la Diputació de Tarragona al carrer de Pere Martell de Tarragona. Les entrades tenen un cost de 6 euros i es podran adquirir una hora abans de cada passi al vestíbul de l’Auditori Diputació. Les sessions es faran tenint en compte les limitacions d’aforament i les mesures de seguretat establertes en el context de la Covid-19.

La programació completa i la informació sobre cada pel·lícula està recollida AQUÍ. https://www.dipta.cat/temes/cultura/auditori/cinema-vo.

Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí, impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, torna a l’Auditori Diputació per posar en valor el cinema català amb una programació estable mensual. El 27 de gener és el torn de “Pan de limón con semillas”, de Benito Zambrado. Al febrer, “Las leyes de la Frontera”, de Daniel Monzón, i al març, “6 dies corrents”, de Neus Ballús.

Foto: Un fotograma del film “Annete”, de Leos Carax, que es podrà veure el proper diumenge. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This