Antonio Gómez pren el relleu de Joan Pie com a cap de la Policia Local de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 3/1/2022

La Policia Local de Roda de Berà té un nou cap des d’aquest inici d’any. Es tracta d’Antonio Gómez que ha estat la mà dreta de Joan Pie, qui s’ha jubilat del càrrec aquest 31 de desembre. Es tracta d’un relleu natural i aquest 3 de gener Gómez ha signat, juntament amb l’alcalde Pere Virgili, l’acta de presa de possessió com a nou cap del cos policial rodenc.

Gómez porta gairebé tota la seva vida al servei de la ciutadania de Roda de Berà. Al maig farà 32 anys que és membre de la Policia Local, primer com a agent i, més tard, ascendint fins a convertir-se en sergent, l’any 2001, i en sotsinspector, actualment. Pren així el relleu a en Joan Pie, qui el passat 31 de desembre es va jubilar, posant punt a final a la seva dilatada trajectòria professional a les policies de Torredembarra, primer, i Roda de Berà, des de la seva creació l’any 1990.

Va ser el mateix any quan l’Antonio, amb 19 anys, va entrar a formar part de la Policia Local de Roda de Berà amb un contracte d’estiu. El cos policial s’acabava de crear feia pocs mesos a partir del grup de vigilants municipals que hi havia al poble. En aquell moment necessitaven gent jove i va aprovar les oposicions. Roda de Berà comptava amb una població de 1.700 habitants i la Policia estava formada per només set membres.

Durant aquestes tres dècades l’Antonio s’ha anat formant i ascendint dins del cos i el passat estiu va aprovar les oposicions de sotsinspector i va superar el curs de preparació a l’Escola de Policia de l’Institut de Seguretat de Catalunya.

Al costat d’en Joan Pie, l’Antonio va contribuir al disseny i a la implantació d’un model de Policia Local eficient i proper a la ciutadania, tal i com la coneixem avui dia, amb una forma de treballar que ha estat exemple per a molts altres cossos policials de Catalunya. Gómez vol donar continuïtat a la bona feina que s’ha portat a terme sota el lideratge d’en Joan Pie “i hi apostarem per modernitzar el cos i els serveis que oferim a la ciutadania”, assegura.

Foto. Antonio Gómez, a l’esquerra, i l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, durant l’acte de signatura. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This