Es construeix un aixopluc a l’Escola els Ametllers de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/1/2022

L’Escola Els Ametllers de la Pobla de Montornès comptarà a partir del reinici del curs aquest mes de gener amb un aixopluc entre l’accés al recinte de l’escola a través de la tanca metàl·lica perimetral i la porta principal d’accés a l’edifici.

El centre educatiu està situat a l’extrem del poble, al costat de la carretera i lluny d’edificacions properes. En els dies de pluja i altres fenòmens meteorològics, a l’hora d’entrada i sortida, l’alumnat no tenien cap possibilitat d’aixoplugar-se.

És per aquest motiu que l’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha decidit acabar amb el problema construint un aixopluc. Es tracta de la zona on els nens entren per poder accedir a les classes de manera segura agrupats amb els seus grups bombolla. L’obra ha tingut un cost de 10.076,59 euros.

Foto: Una imatge de l’obra feta a l’escola poblenca. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This