Primeres visites guiades al Centre d’Interpretació del riu Gaià durant l’any 2022

REDACCIÓ – El Catllar, 29/12/2021

L’Associació Mediambiental La Sínia ha fixat les dates per poder visitar el Centre d’Interpretació del riu Gaià i l’entorn de la resclosa del Catllar. Seran el 15 de gener, el 12 de febrer i el 12 de març, d’11 a 13 hores.

L’activitat inclourà l’entrada a l’Ermita de Sant Ramon per explicar ei riu Gaià i el context fabril del Catllar. Es farà un tomb pels voltants de la resclosa per conèixer aquest entorn tan interessant i bonic i acabarà amb un refrigeri.

La participació es gratuïta per a grups reduïts. Les inscripcions s’han de fer al correu electrònic elcatllar@riugaia.cat.

Foto: Una imatge de l’entorn de la resclosa del Catllar. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This