Joan Pie es jubila després de 40 anys a les Policies Locals de Torredembarra i Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 29/12/2021

El 31 de desembre es jubilarà Joan Pie després d’una trajectòria primera a la Policia Local de Torredembarra i després -la més llarga- a Roda de Berà. Pie va començar a inicis dels anys 80 com a membre dels vigilants municipals, ja que el cos de Policia Local encara no existia com a tal a Torredembarra. Allí hi va treballar gairebé deu anys i ja als anys 90 va entrar a formar part del cos de Policia Local de Roda de Berà després d’anys de formar-se i opositar.

Finalment he desenvolupat el càrrec de sotsinspector en cap de la Policia Local de Roda de Berà, que ha passat de cinc o sis persones en plantilla i fins a més dels trenta agents actuals. El relleu del càrrec de sotsinspector en cap l’agafarà a Antonio Gómez, amb qui ha treballat colze a colze durant més de 30 anys.

“En general, tot ha millorat considerablement: les condicions, les eines… a més, tenim la sort de comptar amb una excel·lent coordinació tant amb la policia dels municipis del voltant com amb els Mossos d’Esquadra i això ho fa tot més fàcil perquè al cap i a la fi tots som la policia de Catalunya i tots busquem el mateix objectiu, vetllar per la seguretat ciutadana”, afirma qui ha estat el màxim responsable el cos policial rodenc.

Pie ja té clar que farà un cop iniciï la seva nova vida el proper 1 de gener: “La meva vida estarà bolcada a passar el màxim de temps amb la família i al camp d’oliveres. També espero poder dedicar molt de temps al món micològic endinsant-me per racons perduts de Puigcerdà caçant bolets.”

Foto: Joan Pie en una imatge recent. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This