Creixell donarà la benvinguda als nadons que neixin al poble a partir de l’1 de gener

L’Ajuntament de Creixell vol posar en valor, a partir del nou any 2022, les celebracions de benvinguda als nadons del municipi. Amb aquest objectiu, consistori creixellenc ha engegat un programa amb el títol “Creixell et dona la benvinguda” que, a banda d’enviar a les famílies una carta de benvinguda al nounat on es presenta el municipi i tots els serveis amb què disposen com a família, a partir del 2022 també se’ls farà entrega d’una canasteta amb productes artesanals elaborada per la Cooperativa Niu, de les altafullenques Noemí Ferret i Rebeca Luciani, que recentment ha estat reconeguda en els Premis Emprèn 2021 de la Diputació de Tarragona.

La regidora delegada Chelo Picón ha explicat que es tracta d’una iniciativa molt adient i que el naixement al territori de la Cooperativa Niu, de les veïnes altafullenques Noemí Ferret i Rebeca Luciani, ha propiciat la seva posada en marxa. Aquest programa combina l’artesania i la benvinguda de nadons a la vila amb l’economia social.  Es de destacar que són productes fets a mà i de Km 0. La Cooperativa Niu ha agraït a l’Ajuntament de Creixell el seu suport.

Foto: Aquest setmana s’ha fet a Cal Cabaler la presentació oficial del projecte “Creixell et dona la benvinguda.” / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This