Detingut a Altafulla un home per trencar retrovisors de cotxes

REDACCIÓ – Altafulla, 27/12/2021

La Policia Local d’Altafulla ha detingut la matinada d’aquest diumenge a dilluns, 27 de desembre, a un home, que estava trencant miralls de cotxes a la via Hercúlia d’Altafulla. Els fets han tingut lloc a les 00.30h, i han estat els veïns de la zona els que han alertat els agents. La descripció de l’infractor els ha permès localitzar-lo i traslladar-lo a la comissaria.

El caporal de la Policia Local d’Altafulla, Jordi Gil, ha explicat a Altafulla Ràdio, que el detingut és de Barcelona, i que hi ha tres vehicles que s’han vist afectats. Després de reconèixer els fets, s’ha excusat dient que havia “barrejat alcohol amb medicaments després de rebre una mala notícia”.

Després de prendre declaració al detingut, els agents han obert diligències judicials per danys materials, i l’han posat a disposició judicial.

Foto: La Policia Local d’Altafulla ha practicat una detenció aquest cap de setmana / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This