Altafulla i la Pobla suspenen festes de Cap d’any i activitats per als infants

REDACCIÓ – Altafulla/ / La Pobla de Montornès

L’alta incidència de la Covid-19 i les noves mesures restrictives dictades pel Govern català estan deixant un rastre d’actes i esdeveniments suspesos o ajornats al Baix Gaià. És el cas d’Ajuntament, on l’Ajuntament ha decidit a suspendre definitivament la Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar al Pavelló Municipal la nit del 31 de desembre i també el Parc de Nadal, amb el mateix escenari, i previst per als dies 2, 3 i 4 de gener. Són dues activitats incloses dins de la programació especial ‘Un Nadal responsable, un Nadal per a tothom’.

Per la seva banda, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha suspès el Casal de Nadal, que s’havia de celebrar entre el 27 i el 31 de desembre, i també el sopar i la festa de fi d’any que s’havia programat ¡ al poliesportiu per acomiadar l’any 2021 i rebre el 2022. També han suspès la Festa de gala de cap d’any per als joves que havíem previst per al 30 de desembre.

Foto: Una imatge d’una edició anterior del Parc de Nadal d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This