En marxa la segona gimcana comercial de Nadal per a infants i joves a Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 21/12/2021

Gràcies a l’èxit assolit en la primera edició, la regidoria de Comerç, encapçalada per Rosana Dorantes, ha tornat a posar en marxa una nova edició de la gimcana comercial de Nadal, la qual forma part del Pla de reactivació econòmica “Reactiva’t”. L’objectiu és dinamitzar el comerç local i donar a conèixer l’àmplia oferta d’establiments que hi ha al municipi.

La participació és oberta fins el dia 2 de gener i participar és senzill i divertit. S’adreça a infants i joves de 0 a 17 anys, dividits en 3 categories diferents: de 0 a 6 anys, de 7 a 11 i de 12 a 17.

Els i les participants, amb la seva butlleta de participació, han de visitar els establiments adherits a la campanya i trobar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria ha amagat amb el logo “Reactiva’t”. Quan trobin un dels elements hauran de demanar a l’establiment que estampi el seu segell a la butlleta, a sobre de la imatge corresponent, fins a completar les 8 imatges. Un cop estigui la butlleta emplenada, cal dipositar-la a la bústia de l’Hotel d’Entitats abans del 3 de gener.

Els 16 comerços adherits són: Adm. Loteria de Roda de Berà, Bar Rh, Chuche’s, El Rincón del Belloto, Escair Moda, Forn Pastisseria Queralt, Forn Roda, Ingrid Virgili Art Floral & Events, Instal·lacions Silva, Kiosk Stop, Papereria Ana, Parafarmàcia Natural, Pastisseria Mare Nostrum, Ralian Sports, Vita Aromatis i Woow Noves Tecnologies.

Totes les butlletes que estiguin degudament emplenades entraran en el sorteig d’increïbles regals. Per als infants de 0 a 6 anys la regidoria  sortejarà una càmera de fotos, per al primer; una pissarra magnètica per al segon; i un patinet, per al tercer premiat. Pel que fa als nens i  nenes de 7 a 11 anys, se sortejarà una tableta, un patinet i un joc.  Els joves de 12 a 17 anys podran guanyar una tableta, el primer premi; una dessuadora, el segon; i un joc de taula, per al tercer premi.

El sorteig se celebrarà el 4 de gener, a les 12.30 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es podrà seguir també  a través de Facebook Live de l’Ajuntament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This