Roda de Berà recapta més de 2.600 euros per a La Marató de TV3

REDACCIÓ – Roda de Berà, 20/12/2021

Roda de Berà ha tornat a mostrar un any més la seva solidaritat i ha aconseguit recaptar 2.616,87 euros que es destinaran a La Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut mental. El gruix d’activitats va tenir lloc aquest diumenge, 19 de desembre, al llarg del matí a la plaça de la Sardana i a la plaça dels Pins, on hi havia diverses parades a càrrec de l’Ajuntament i diferents associacions i entitats que van voler col·laborar.

L’associació Roda Jove va muntar una taula de tennis taula i un futbolí, recaptant 146 euros; l’Esplai de Ca l’Oliverar de Les Monges Associació Cultural va posar una paradeta amb venda de manualitats fetes pels nens i nenes de l’esplai, aconseguint 73,20 euros. Ambdues associacions van col·laborar en la gimcana familiar organitzada per la regidoria d’Esports.  L’associació Toxophílica de Catalunya va oferir tirar amb arc, amb una recaptació de 25,64 euros.

L’Ajuntament va posar una paradeta on va vendre les postals de Nadal dissenyades pels alumnes de les escoles Salvador Espriu, El Cucurull i l’Institut, gràcies a les quals es van aconseguir 259 euros.  L’Escola Salvador Espriu també va recollir 293 euros gràcies a les cantades de Nadales que van realitzar els i les alumnes al llarg de la setmana en diferents punts del municipi.

L’associació de veïns del Francaset-Mas Roig, els quals no van poder ser presents, van fer arribar una guardiola amb 15,60 euros; les entitats veïnals del Nucli Urbà i de La Barquera van muntar un estand informatiu amb venda de diversos productes nadalencs, aconseguint 171 i 122 euros, respectivament. L’associació Volem Jornada Contínua, a través de la venda de bijuteria, va aconseguir 42,50 euros.

La regidoria d’Esports, amb la col·laboració del Club Nàutic Les Piscines, va oferir una classe magistral d’aeròbic, la qual va acollir una gran participació.  Per la seva banda, l’associació Luz de Luna va fer una exhibició de balls i el sorteig d’una panera, aconseguint 350,55 euros.  El Grup Sardanista, com cada any, va lliurar 250 euros per a La Marató.

L’associació Al-Anon, de familiars i amics d’alcohòlics, va muntar un estand informatiu, i l’associació de voluntaris de Protecció Civil va realitzar un simulacre de rescat utilitzant el DEA.

L’associació de Jubilats i Pensionistes va vendre les butlletes per al sorteig d’una cistella de Nadal, que se sortejarà dimecres. A les 12 del migdia a l’església parroquial de Sant Bartomeu va tenir lloc un concert a càrrec de la Coral Verge de Berà, on gràcies a una guardiola tothom podia fer el seu donatiu.

A al tarda, el teatre del Casino municipal va acollir l’espectacle ‘Amics’, de Dafnis Balduz. L’acte, organitzat per la regidoria de Cultura, era d’entrada gratuïta i els espectadors van aportar 230,40 euros gràcies a les seves donacions.

Durant tot l’any, la Biblioteca Municipal disposa d’un estand de venda solidària de llibres a un euro per recaptar fons per a La Marató. Aquest dilluns han lliurat la donació dels 192 euros recollits. El torneig de pàdel solidari, celebrat a la Zona Esportiva Municipal, va aconseguir recaptar 410,80 euros.

El primer dels actes a favor de La Marató va tenir lloc l’11 de desembre a càrrec de l’associació Globbers, la qual gràcies a una gimcana i jocs de taula va recollir 35,18 euros. L’última de les activitats per a La Marató tindrà lloc el proper dijous 23 de desembre a partir de les 18:30, quan la secció de Patinatge del Club Esportiu Roda de Berà celebrarà el Festival de patinatge de Nadal, i hi haurà una guardiola per recollir donatius.

La regidora de Sanitat, Rosana Dorantes, s’ha mostrat molt agraïda amb la implicació de totes les entitats, associacions i persones que han fet possible l’organització de tants actes a favor de La Marató, així com per totes les donacions rebudes.

Fotos: Diferents actes organitzats a Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This