Surt a licitació el projecte d’interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises de Mar d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 14/12/2021

Aquest dimarts, 14 de desembre, ha sortit a licitació el contracte per a l’execució de les obres del projecte d’interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises de Mar d’Altafulla, redactat pel despatx d’enginyeria i arquitectura SET enginyeria. Els treballs projectats tècnicament consistiran en la instal·lació d’una canonada d’impulsió des del dipòsit de Sant Antoni al dipòsit de Brises del Mar; i la instal·lació d’un grup d’impulsió format per dues bombes multicel·lulars verticals model MXV-50/1603 de Calpeda de 3 KW cadascuna amb variador de freqüència.

La llargària prevista d’aquesta canonada, que permetrà la interconnexió dels dos dipòsits, serà de 3.507 metres, que discorreran soterrats per camins municipals i per terrenys particulars fins arribar a la paret exterior del dipòsit de la urbanització de Brises del Mar per connectar-lo per l’interior d’aquest. Aquests més de tres quilòmetres i mig de canonada passaran pel subsòl de vies com la carretera n-340, la comarcal TP-214, l’autopista AP-7 i l’antiga via fèrria Reus-Roda de Berà.

La connexió del dipòsit de Sant Antoni amb el de Brises suposarà que la urbanització rebi aigua del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) i deixi de subministrar-se amb l’aigua del pou que hi ha a la zona. D’aquesta manera es millorarà principalment pel que fa al gust de l’aigua, que en el cas de la del pou podia tenir un gust més salat segons el dia, per la proximitat al mar d’aquesta estructura.

Aquestes actuacions tenen un termini d’execució de quatre mesos i el preu de sortida a licitació se situa en els 348.485,63 € sense IVA; i de  421.667,61 euros amb l’IVA inclòs del 21 %.

El termini de presentació d’ofertes és de 26 dies naturals a comptar des d’aquest dimarts 14 de desembre, per tant, la data límit de sol·licituds es fixa en el 8 de gener de 2022.

Foto: La connexió del dipòsit de Sant Antoni amb el de Brises suposarà que la urbanització rebi aigua del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This