Altafulla organitza un taller de socialització de gossos aquest 11 de desembre

REDACCIÓ – Altafulla, 10/12/2021

La socialització és el procés d’aprenentatge a través del qual els gossos s’acostumen a conviure amb persones, animals i diferents ambients i en què una socialització correcta pot ajudar a eliminar o mitigar futurs problemes de comportament i crear un lligam correcte i per sempre entre l’animal, la família, l’entorn i entre diferents races d’animals.

És per aquest motiu que la regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcadessa Alba Muntadas, ha organitzat per aquest dissabte 11 de desembre un taller sobre compatibilitat i socialització entre races de gossos, que se celebraran en quatre sessions, dues al parc de socialització de l’Era de l’Esteve, a les 9:00 i a les 15:30 hores, i dues més, al parc de socialització del Vinyet, a les 11:30 i a les 17:30 hores.

En aquest taller s’explicaran les relacions entre les diferents races de gossos i com gestionar-les entre ells dins del parc de socialització. En aquest sentit, segons apunten els experts, mitjançant l’exposició dels animals a diferents estímuls d’una manera neutre o positiva, abans que aquests desenvolupin una resposta de por cap aquestes estímuls, els propietaris redueixen la possibilitat de futurs problemes de comportament, i s’ajuda a generar un lligam més fort entre els gossos.

D’aquesta manera, la socialització ajuda a fer gossos més tolerants als canvis del seu entorn i ajuda a prevenir problemes, generant un caràcter més equilibrat.

Foto: La socialització és el procés d’aprenentatge a través del qual els gossos s’acostumen a conviure amb persones, animals i diferents ambients. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This