La Pobla de Montornès organitza una sèrie d’activitats per als joves aquest desembre

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/12/2021

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha organitzat una sèrie d’activitats per a joves d’11 a 17 anys del municipi aquest mes de desembre. La primera serà aquest divendres, 10 de desembre, la Nit d’Estrelles a l’ermita de Montornès, a partir de les 17:30 hores. És una activitat en col·laboració amb l’Associació de Fotografia, Astronomia i Art (AFAA)  i en el transcurs de la qual es podran descobrir les nebuloses amb el mòbil o tauleta amb l’app Stellina.

El divendres 17, a les 18:00 hores es podré veure la pel·lícula La viuda negra al Casal d’Amics de Montornès. El dijous 23, a les 12:00 hores, es portarà a terme el taller “Cuina sense pares” al local de l’Associació Gastronòmica i Cultural de la Gent Gran.

Finalment, el dijous 30, de 18:00 a 22:00 hores, es desenvoluparà la Festa de gala de Cap d’Any amb disco mòbil i DJ al pavelló, amb la col·laboració de l’AMPA. En aquetes activitats us podeu inscriure al telèfon 977 64 80 12 o al correu electrònic ajuntament@lapoblademontornes.cat.

Foto: La viuda negra es podrà veure al Casal d’Amics de Montornès. / VIQUIPÈDIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This