La Sínia celebra amb una plantació a la Plana del Vinyet el Dia del Voluntariat

REDACCIÓ – Altafulla, 3/12/2021

Aquest dissabte, 4 de desembre, es commemora el Dia Internacional del Voluntariat, i la Plana del Vinyet tornarà a ser protagonista amb una nova jornada per treballar en la seva regeneració i condicionament perquè esdevingui en un futur aquella extensió de vegetació autòctona i llacunes litorals que va ser al passat.

Els encarregats de dur a terme aquesta tasca seran un equip de voluntaris coordinat per l’Associació Mediambiental La Sínia. L’entitat d’Altafulla té la custòdia de part de l’espai i és la que coordina les diferents iniciatives que hi tenen lloc en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altafulla, el de Tarragona i l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquesta ocasió, a més, es compta amb la coorganització de l’activitat per part del Club Marítim d’Altafulla, ubicat, recordem, a tocar d’aquesta zona. N’ha parlat a Altafulla Ràdio la coordinadora de voluntariat de La Sínia, Andrea Córdoba.

El punt de trobada per iniciar la tasca, de fet, és al Club Marítim a les 11 hores i des d’allà el voluntariat es dirigirà als diferents espais de dunes que hi ha al Vinyet per començar la neteja i la posterior plantació d’espècies autòctones. Per participar-hi, com és habitual, cal inscriure’s a l’adreça voluntariat@riugaia.cat

Foto: Una imatge de la Plana del Vinyet. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This