Els Amics de Montornès guanyen el Primer Premi BEST 2021 amb el Gall de la Pobla

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 29/11/2021

La vuitena edició del Festivitas Bestiarium, que s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana de novembre a Tortosa, que enguany és la Capital Cultural Catalana, ha distingit l’Associació Amics de Montornès amb el Primer Premi BEST 2021. Les colles de bestiari català, sota el paraigües de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, han tancat la temporada amb la celebració de la vuitena edició del Festivitas Bestiarium.

L’entitat poblenca s’ha emportat el guardó per l’estrena d’un curtmetratge i la presentació de la nova bèstia del seguici popular, el Gall de la Pobla. El segon premi ha recaigut en l’associació Botafocs de Castelló de la Plana, per la celebració de Sant Antoni i la Trobada de Bestiari Domèstic. Finalment, el tercer premi ha estat per la Colla Gegantera La Patufa de Llinars del Vallès per la festa ‘10 anys de Cultura, Festa i Tradició’.

Els Premis BEST són uns reconeixements tant a empreses com particulars que treballen per assegurar la continuïtat de les colles de bestiari del país. Al Festivitas Bestiarium s’han pogut veure ‘batalles de foc’ entre les bèsties.

Foto: Una de les actuacions del Gall de la Pobla durant la darrera Festa Major. / AJ. POBLA MONTORNÈS

Share This