Altafulla amplia la xarxa d’hidrants del municipi per a la prevenció d’incendis

REDACCIÓ – Altafulla, 27/11/2021

L’Ajuntament d’Altafulla incrementarà els hidrants que hi ha distribuïts per tot el terme municipal, com a mesura preventiva d’incendis. La inversió del subministrament i instal·lació dels 36 nous hidrants, que anirà a càrrec de l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla com a companyia publico-privada que gestiona tot el cicle de l’aigua a la vila, s’eleva als 69.174,01 euros amb l’IVA inclòs.

Les obres començaran el dimarts 30 de novembre i s’efectuaran per trams. La primera fase s’iniciarà als sectors dels Munts, Fortí i carrer Jaume I, al barri dels Munts d’Altafulla. Durant els treballs es produiran talls en el subministrament d’aigua des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda. Les obres tindran una durada de dos mesos.

Amb aquesta actuació, la xarxa d’hidrants del municipi arriba a les 87 unitats distribuïdes per tota la vila, en especial en aquells espais més crítics a l’hora de lluitar contra possibles incendis.

D’acord amb el RD 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis, els municipis són responsables de disposar d’una xarxa d’hidrants suficient per donar cobertura a tots els edificis existents.

Foto: El Passeig del Fortí és una de les zones on es començaran els treballs. / AJ. ALTAFULLA

Share This