La nova associació de Roda de Berà ADAR organitza un dinar solidari amb la protectora d’animals de Torredembarra

REDACCIÓ – Roda de Berà, 23/11/2021

ADAR és el nom de la nova associació en defensa dels animals de Roda de Berà. Encara no s’han presentat oficialment, però no han perdut el temps i ja han posat fil a l’agulla per organitzar el primer acte solidari en defensa dels animals. En aquest cas serà un menú solidari per recaptar fons per a la protectora d’animals de Torredembarra, SPAC, el proper dissabte 27, a partir de les dues de la tarda al restaurant La Varada del Port Esportiu Berà. Del preu del menú, la meitat, 15 euros, es donaran íntegrament a SPAC.

La protectora, gestionada per la Societat Protectora d’Animals de Catalunya, es troba en una situació molt complicada i si res no canvia el 31 de desembre hauran de deixar les instal·lacions on des de fa anys atenen gossos i gats abandonats i promouen les seves adopcions. El propietari de la finca no ha volgut renovar el lloguer amb l’entitat animalista per la futura venda dels terrenys, deixant prop de 300 animals -gossos, gats i animals de granja- sense futur, els quals, en molts casos, podrien perdre la seva vida.

Per aquest motiu, ADAR vol recaptar tots els fons necessaris per salvar els animals que es quedaran sense llar quan la protectora tanqui les seves portes. “Hem unit les nostres forces molt compromesos per intentar que SPAC no desaparegui. Totes les aportacions són necessàries i importants, doncs marcaran el destí i la futura vida dels animals que ara hi viuen allà”, asseguren des d’ADAR.

L’últim dia per reservar el menú solidari és el 24 de novembre i es pot fer a través del següent enllaç: redesendigital.com/Adar

ADAR ja prepara la seva presentació oficial davant la societat rodenca amb un acte sobre el qual encara no han donat detalls. El proper dimecres 24 algunes de les membres de la seva Junta es reuniran amb l’alcalde Pere Virgili per presentar-se i exposar-li la fulla de ruta de la nova entitat.

Foto: Una imatge de la Protectora d’animals de Torredembarra. / JOAN CASAS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This