Tres restaurants del Baix Gaià i un altre de Santes Creus, protagonistes del ‘Joc de Cartes’

REDACCIÓ – Altafulla/La Riera de Gaià, 22/11/2021

Dos restaurants d’Altafulla -De Bar i la Terrasseta del San Martín-, Els Fogons del Drac de la Riera de Gaià i el Bar del Mig de Santes Creus, competiran aquest dimecres, 24 de novembre, en un nou capítol del programa de TV3 Joc de Cartes. Tres establiments del Baix Gaià i un altre de Santes Creus, protagonistes del ‘Joc de Cartes’ el 24 de novembre, a partir de les 22:00 hores, que busca el millor restaurant entre castells del riu Gaià.

El recorregut començarà al De Bar, un local d’Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Sense deixar Altafulla, visitaran també, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l’hotel familiar.

Tot seguit, aniran fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s’encarrega de dirigir amb molta exigència la sala d’Els Fogons del Drac. I, per acabar, visitaran el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que poc poden envejar qualsevol altre restaurant de la zona. O almenys així s’ho pensa Marta Mañé, la propietària i cuinera.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This