Els veïns i veïnes de la Pobla de Montornès podran fer un cafè amb el seu alcalde

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 20/11/2021

La Pobla de Montornès posa en marxa el proper 27 de novembre la iniciativa “Cafè amb l’alcalde”. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de la població podran compartir una estona amb el batlle poblenc, Francesc Larios, i altres regidors i regidores de l’executiu local i també amb conciutadans seus.

La trobada serà a les 11:00 hores al bar Petit Plaer i  les inscripcions estan obertes a través del telèfon de les oficines municipals, al telèfon 977 648 012 i al correu ajutament@lapoblademontornes.cat. Això sí, els assistents hauran de pagar la seva consumició.

Foto: Francesc Larios, alcalde de la Pobla de Montornès, / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This