Obi: una història amb final feliç protagonitzada per un gos a Creixell

REDACCIÖ – Creixell, 19/11/2021

Aquest migdia de divendres, 19 de novembre, s’ha produït un petit incendi en un habitatge de l’avinguda Doctor Pujol de Creixell. El succés ha causat danys materials al domicili, s’ha cremat un sofà i el pis s’ha omplert de fum. Afortunadament no hi ha hagut danys a persones. Però un gosset que era sol al pis, ja que la propietària estava treballant, ha resultat intoxicat pel fum.

La Policia Local de Creixell s’han desplaçat immediatament al lloc dels fets. A més, hi ha arribat quatre dotacions de Bombers i també membres de Protecció Civil de Creixell. També la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell, Pili Romero, i el regidor d’urbanisme Jordi Moliné, s’han personat al lloc dels fets des del primer moment per tal d’interessar-se pel succés.

El gos, un mascle de 6 anys de nom Obi, ha estat tret de l’habitatge amb una llitera i ha estat atès al carrer per Bombers, Policia Local, un tècnic sanitari i la família propietària de l’animal. S’ha proporcionat oxigen al gosset i se li han fet maniobres de reanimació. També ha vingut un veterinari de Torredembarra. Finalment, el gosset Obi s’ha recuperat favorablement.

Des de l’Ajuntament de Creixell, han volgut agrair a Bombers, Policia Local, Protecció Civil, Veterinària de Torredembarra, sanitari i veïns de l’habitatge sinistrat, la seva bona feina per tal que aquest succés hagi tingut un bon final, especialment pel gosset Obi i per la seva família propietària.

La Policia Local de Creixell s’han desplaçat immediatament al lloc dels fets. A més, hi ha arribat quatre dotacions de Bombers i també membres de Protecció Civil de Creixell. També la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell, Pili Romero, i el regidor d’urbanisme Jordi Moliné, s’han personat al lloc dels fets des del primer moment per tal d’interessar-se pel succés.

El gos, un mascle de 6 anys de nom Obi, ha estat tret de l’habitatge amb una llitera i ha estat atès al carrer per Bombers, Policia Local, un tècnic sanitari i la família propietària de l’animal. S’ha proporcionat oxigen al gosset i se li han fet maniobres de reanimació. També ha vingut un veterinari de Torredembarra. Finalment, el gosset Obi s’ha recuperat favorablement.

Des de l’Ajuntament de Creixell, han volgut agrair a Bombers, Policia Local, Protecció Civil, Veterinària de Torredembarra, sanitari i veïns de l’habitatge sinistrat, la seva bona feina per tal que aquest succés hagi tingut un bon final, especialment pel gosset Obi i per la seva família propietària.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This