Carles Fuxet i Marisa Méndez-Vigo s’incorporen a l’executiva territorial dels Comuns

REDACCIÓ – Torredembarra/Altafulla, 17/11/2021

La renovació de càrrecs de Catalunya en Comú que culminarà en l’Assemblea que celebrarà els propers 20 i 21 de novembre ha tingut un pas previ que és la renovació de les dotze executives territorials de l’organització i una és la de Camp de Tarragona, que comptarà amb dos representants del Baix Gaià: Carles Fuxet i Marisa Méndez-Vigo. La candidatura està impulsada per les principals líders de la formació: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach i l’ex-alcaldessa de Castelldefels, Candela López.

Les tres actuals coordinadores presenten una llista plural amb una àmplia representació territorial i un marcat caràcter municipalista per a l’Executiva Nacional. La candidatura anomenada Arrelar per Guanyar, té per objectiu “enfortir Catalunya en Comú per seguir sent la veu de la transformació”, en les seves paraules. “La bona feina feta fins ara confirma que no ens podem aturar aquí, que hem de seguir batallant per les conquestes que la ciutadania necessita”, expliquen.

Carles Fuxet Garcia és treballador de l’Ajuntament de Torredembarra des de 1996 i membre del comitè d’empresa des de l’any 2007, candidat a l’Ajuntament de Torredembarra per “Torredembarra en Comú” en les darreres eleccions municipals i també al Senat en les dues últimes convocatòries a Corts generals.

Marisa Méndez-Vigo, sociòloga, és regidora de l’Ajuntament d’Altafulla des de l’any 2011, actualment a l’oposició, i és especialista en urbanisme. En política municipal des de fa 15 anys, és feminista i ecologista.

Foto: Marisa Méndez-Vigo i Carles Fuxet, nous dirigents territorials dels Comuns. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This