Altafulla destinarà un 6,5% més a subvencions per a les AFAs, entitats esportives i esportistes

REDACCIÓ – Altafulla, 10/11/2021

Des d’aquest dimecres, 10 de novembre, i fins el pròxim divendres 19 de novembre, les AFAs, entitats esportives i esportistes d’Altafulla poden sol·licitar les subvencions que atorguen les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Altafulla. La suma total d’ajuts és de 30.500 euros, un 6,5 % més que l’any anterior.

D’aquesta manera, les AFAs dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, l’Escola de Música i llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau d’Altafulla hauran de presentar les sol·licituds per als projectes d’activitats del curs 2021-2022 d’acord amb el Projecte Educatiu del Centre que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat educativa. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts s’eleva als 9.000 euros.

Quant a les entitats esportives, hauran de presentar els projectes de caràcter esportiu que tinguin com a objectiu el foment de l’activitat física i de la pràctica esportiva i la participació en competicions de les entitats esportives municipals corresponent a l’any 2021. Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats d’interès públic o social i seran atorgades per activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari i extraordinari de les entitats. La dotació total pressupostària per a aquests ajuts ha incrementat en 2.000 euros més i la xifra total s’eleva als 18.000 euros.

Per segon any consecutiu, s’obre també la convocatòria de subvencions per als esportistes d’Altafulla, amb caràcter individual, per a aquest any 2021. La dotació pressupostària per a aquests ajuts que atorga la regidoria d’Esports i Activitat Física és de 3.500 euros.

Foto: Les entitats esportives tenen l’oportunitat de demanar subvencions municipals. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This