Nou curs per a dones amb risc d’exclusió social del Baix Penedès i del Tarragonès per fer tasques de neteja

REDACCIÓ – Roda de Berà, 31/10/2021

L’Arc Serveis Assistencials, empresa que treballa amb el tercer sector, i Dones amb Iniciativa del Vendrell iniciaran el proper mes de novembre un nou curs de formació d’auxiliar de neteja dirigit a dones del Baix Penedès i del Tarragonès majors de 45 anys o que es trobin en atur de llarga durada. Aquesta formació forma part d’un projecte nascut el mes de setembre per a la inserció laboral de dones amb risc d’exclusió social.

Aquests cursos tenen un durada de tres dies. Els dos primers dies lectius-formatius es treballen les habilitats socials, el concepte de neteja, ergonomia en el treball, l’ús de productes de neteja i desinfecció o la protecció enfront la Covid-19 i, al tercer dia, es realitzen les pràctiques. Aquest curs fora part d’una sèrie de sessions  que es realitzen durant vuit mesos l’última setmana de cada mes. Aquest mes han iniciat la formació tres noves candidates.

Gràcies als cursets, aquest mes de novembre s’ha iniciat la contractació d’una veïna del Vendrell que realitza tasques de neteja en domicilis i oficines del municipi.

La gerent de L’Arc Serveis Assistencials , Jerusalem Torra, explica que l’objectiu d’aquests cursos és “dissenyar actuacions i crear actius que generin ocupació en el sector de les dones, un col·lectiu amb un nivell alt d’atur a les nostres comarques”.

Nova convocatòria

Les persones interessades en aquesta formació laboral hauran d’adreçar-se a L’Arc Serveis Assistencials (c./ Dr. Oliver, 4, el Vendrell) o bé trucant al telèfon 977 43 35 34. La participació en el procés de selecció es farà per ordre rigorós de llistat, a causa de l’elevada demanda.

Foto: Una imatge d’una de les classes del curs. / L’ARC SERVEIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This