S’inicien obres de millora en la via pública en diferents zones d’Altafulla

REDACCIO – Altafulla, 28/10/2021

L’Ajuntament d’Altafulla ha començat aquesta setmana diferents treballs de millora a la via pública en diferents punts del municipi, que s’emmarquen en el Pla de Millora de Voreres 2021 que contempla més de 20 accions amb una inversió d’uns 40.000 euros.

Aquests treballs consisteixen principalment en la renovació de panots, millores en l’accessibilitat a voreres on està previst que s’hi habilitin rampes, disposició d’escocells i actualització de guals, entre d’altres tasques.

La coalcaldessa i responsable de Via Pública, Alba Muntadas, ha remarcat que “es fa un esforç especial en la millora d’aquells elements que faciliten la mobilitat dels ciutadans” en què destaquen les actuacions com la millora dels accessos per a persones amb mobilitat reduïda especialment en les voreres.

Aquests treballs s’efectuaran als carrers Camí del Prat, Joncs, Hort de Pau, Via Augusta, Hort de les Bombes, carrer Fassina, Via Hercúlia, Pons d’Icart, carrer Vinyet i voltants, i zona de les Sínies. Les obres van a càrrec de l’empresa EU Vendrell.

Foto: Un dels espais on s’està actuant a Altafulla. / AJ. AlTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This