El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès es tornarà a representar aquest Nadal

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 28/10/2021

La junta de l’Associació del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès ha anunciat que volen tornar a les representacions aquest Nadal després que a causa de la Covid-19 l’any passat se suspenguessin per primer cop des del seu inici, el 1975.

Precisament la junta de l’entitat creu que “la situació actual de la pandèmia permet reemprendre les representacions la temporada 2021-22.” La junta avisa però que “si la situació actual empitjorés i les mesures del PROCICAT quedessin restringides es veurien en la necessitat de variar o anular les previsions de les representacions.”

El pessebre vivent poblenc és un els més antics que es fan a Catalunya i es representa des del diumenge abans de Nadal fins el Dia de Reis. Atrau alguns milers de visitants cada any.

Foto: Una imatge de les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This