L’Associació Mediambiental La Sínia rebrà una donació 10.000 euros del pilot del Mundial de Rallyes Thierry Neuville

REDACCIÓ – Altafulla, 18/10/2021

La disputa del 56è Rally RACC Catalunya – Costa Daurada ha deixat molt bones notícies per a l’Associació Mediambiental La Sínia: una donació econòmica del pilot belga Thierry Neuville, guanyador,  a més de la prova, al volant del seu Hyundai. La xifra exacta que donarà Neuville a través de la seva fundació s’ha concretat en 10.000 euros.

Tot va començar a través de l’alcalde de Querol -una de les localitats on es disputa a competició- i soci de La Sínia, Jordi Pijoan, que es va posar en contacte amb la Fundació Neuville, que té una línia d’actuacions destinades a la conservació mediambiental i els va explicar la tasca que fa anys que porta a terme l’associació en aquest municipi de l’Alt Camp, al tram alt del riu Gaià, com són les actuacions en projectes de recuperació de basses per amfibis. La presidenta de l’Associació Mediambiental La Sínia, Raquel Córdoba, explica que els va agradar aquests projectes i es van comprometre a fer una donació.

El passat dijous a Salou, en la jornada inaugural del Rally, la presidenta i el coordinador de Biodiversitat, Hèctor Hernàndez, van mantenir una breu trobada amb Thierry Neville. A més de presentar-li l’associació li van lliurar una samarreta de l’entitat.

“Va estar molt simpàtic”, afirma Córdoba, que assenyala que a través de la xarxes socials el pilot belga, tercer classificat en al Campionat del Món, s’ha fet ressò de La Sínia i això ha fet que algunes persones s’hagin interessat per l’entitat.

Foto: El pilot Thierry Neville flanquejat per Raquel Córdoba i Hèctor Hernández. / LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This