Els altafullencs poden votar presencialment els pressupostos participatius aquest cap de setmana

REDACCIÓ – Altafulla, 15/10/2021

La votació dels pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Altafulla arriba aquest cap de setmana a la seva recta final i hi haurà l’oportunitat de votar presencialment. Concretament, aquest dissabte, 16 d’octubre, de 10 a 13 hores, es podrà votar al carrer Hostal amb Marquès de Tamarit; i l’endemà diumenge, es podrà fer a la plaça del Consolat de Mar a la mateixa hora. Per votar presencialment només cal presentar el DNI.

La ciutadania d’Altafulla major de 16 anys pot votar fins el 17 d’octubre les 27 propostes que han passat a la fase de votació final amb una inversió total de 50.000 euros. Els veïns i les veïnes podran escollir més d’una proposta sempre i quan el pressupost no superi els 50.000 euros.

Per votar digitalment, cal primer descarregar-se l’aplicació eAgora per a Android o per a Apple, i verificar la identitat de l’usuari a través del seu DNI. eAgora és una eina dissenyada per ser el lloc d’unió, connexió i trobada digital entre l’administració i la ciutadania, entitats i comerços.

Per incentivar la participació de la ciutadania en les votacions, se sortejaran diferents premis com una bicicleta elèctrica, abonaments per a la piscina municipal, entrades a activitats culturals, entre d’altres.

Foto: Fins a 27 propostes diferents es poden votar en els pressupostos participatius d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This