Es posa en marxa la 14a edició del FIC-CAT, que se celebrarà del 4 a l’11 de juny de 2022

REDACCIÓ – Roda de Berà, 13/10/2021

El comitè organitzador del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català, comença a engegar la maquinària de cara la propera edició, que se celebrarà del 4 a l’11 de juny a Roda de Berà. L’essència del Festival continuarà sent la mateixa tot i el canvi de direcció. Després de 13 anys al capdavant, Antonio Barrero va decidir passar el relleu a dos companys del comitè: Cris Gambín i Toni Pinel, residents a Roda de Berà des de fa uns anys i ambdós dedicats professionalment al món audiovisual.

Gambín i Pinel emprenen la nova etapa amb molta il·lusió i ganes de tirar endavant el consolidat Festival, amb algunes idees noves, més transversalitat i fent encara més ús de les noves tecnologies per tal d’arribar a tots els públics.

Les inscripcions per participar en la 14a edició s’obriran el proper 25 d’octubre i es mantenen les mateixes categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, treball de centre educatiu i videoclip. En el cas de la categoria Jove 48 Hores les inscripcions s’obriran més endavant.

Mentrestant, ja es poden consultar les bases a la pàgina web del festival, a www.fic-cat.cat.

Foto: Cris Gambín i Toni Pinel, en la imatge, han agafat el relleu a Antonio Barrero en la direcció del FIC-CAT. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This