La Pigota de la Pobla de Montornès guanya el 1r Concurs d’enceses estàtiques de Vallirana

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 12/10/2021

El passat dissabte, 9 d’octubre, es va celebrar la primera edició del Concurs d’enceses estàtiques de Vallirana. S’havia de celebrar el 18 de setembre passat però es va anul·lar a causa del mal temps. La guanyadora del concurs va ser la Pigota de la Pobla de Montornès.

Hi van participar un total de cinc bèsties. A més de la guanyadors, la Pigota de la Pobla de Montornès, van estar a Vallirana el Drac de Llorenç del Penedès, la Cuca de Castellbisbal, l’Entxuscat de Molins de Rei i el Drac Apocaleus de Vallirana.

La plantada de bèsties es va fer a les sis de la tarda a la rambla de la Sobirania i el concurs d’enceses es va fer al mateix lloc a partir de dos quarts de deu de la nit amb 400 cadires pel públic.

Foto: Una imatge de l’actuació del Drac Pigota a Vallirana. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This