El radioteatre torna a les ràdios del Baix Gaià de la mà de Carles Marquès i Napi

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/10/2021

El programa Carrer Major, el magazín territorial que es pot escoltar les tardes de dilluns a divendres a Ona la Torre i Altafulla Ràdio, recupera un clàssic de la ràdio durant les seves primeres dècades d’existència: el raditeatre. Es titula Olla barrejada i s’articula a través d’uns textos humorístics i amb ressonàncies històriques que han escrit el ninotaire Napi i el periodista torrenc i col·laborador del Torredembarra Actualitat Carles Marquès.

Divendres passat, 1 d’octubre, en la primera jornada, Napi i Marquès van presentar la iniciativa, en què s’ha convidat a participar grups de teatre dels vuit municipis que fem Carrer Major. En el cas de la Torre, s’hi han sumat tres integrants del Nus Escènic, i d’Altafulla, membres de Treateràpia.

A partir d’aquest divendres, 8 d’octubre, i durant les pròximes setmanes, cada divendres a la tarda de 5 a 6, aniran passant pel programa cadascun dels vuit grups convidats i assajaran en directe les seves escenes. Els primers a passar per l’estudi seran els Treateràpia. El 27 de març, coincidint amb el dia internacional del Teatre, es gravaran amb públic tots els capítols de la sèrie en un escenari que encara s’ha d’acabar de decidir.

A més del Nus Escènic i Treateràpia, els grups que faran Olla barrejada són Histrionis Teatre de Tarragona, la companyia del Bravium de Reus, el grup Fila Zero de Montblanc, Quo Vadis de l’Hospitalet de l’infant, la Moixera de la Selva i Dramedia Teatre de Riudoms.

Foto; Carles Marquès és un dels autors dels textos d”Olla barrejada’. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This