‘Crema cremada’, dels Treateràpia, seleccionada per al IV Festival de Teatre Amateur de Mequinensa

REDACCIÓ – Altafulla, 6/10/2021

Crema Cremada, la segona obra del grup teatral altafullenc Treateràpia, ha rebut un nou reconeixement. El muntatge ha estat seleccionat per a participar en el IV Festival de Teatre Amateur de Mequinensa, que arrencarà proper el 16 d’octubre i finalitzarà el 20 de novembre, quan se celebrarà la cerimònia de clausura i lliurament de premis. Crema cremada es representarà el 13 de novembre, a les 18:00 hores, a la Sala Goya d’aquesta localitat de la Franja de Ponent.

De les 26 obres presentades al certamen, Crema cremada ha estat una de les quatre seleccionades, que competiran entre elles pels diferents distintius que atorga el certamen, organitzat per l’Ajuntament de Mequinensa i el Grup de Teatre “Garbinada”, de la Associació de la Dona Mequinensana “La Dona”.

El IV Festival de Teatre Amateur de Mequinensa té una dotació en premis de 2.600 euros repartits en quatre premis en metàl·lic de 1.000, 700, 500 i 400 euros per al primer, segon, tercer i quart classificat respectivament. A més es lliurarà un premi especial que atorgarà el públic per votació i els premis a millor muntatge escènic, millor actriu-actor i millor direcció per als que es lliurarà un trofeu a cada un d’ells.

L’autor, director i actor de Crema Cremada, Joan Maria Vidal, afirma que “estan molt contents per aquest reconeixement, com també d’actuar per primera vegada fora de Catalunya.”

Hi haurà doncs una nova oportunitat per veure el muntatge, que es va estrenar l’estiu de 2020 i s’ha pogut veure en diferents llocs del Baix Gaià i de Catalunya.

Les tres darreres dates per veure Crema Cremada són:

Dissabte 16 d’octubre a les 19:30h, El Vilosell.

Dissabte 13 de novembre a les 18:00h, Mequinensa

Finalment, Calafell, a principis del 2022.

Foto: Un moment d’una de les representacions de Crema cremada. / TREATERÀPIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This